Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
ce fel de om esti de spui ca are grafica mai slaba ca in KZ2 ? ca sunetul e mai slab decat in KZ2? ca tie parca iti sacadeaza fara senzatia de greutate. eu iti mai spun 496.355 de shootere in care melee omoara instantaneu.

pur si simplu nu poti fi luat in serios.
E parerea mea, n-am obligat pe nimeni sa adere la ea. E adevarat ca n-am dat explicatii, am si zis ca-s impresii rapide la cald. Dar uite ca ma obligi

Deci... grafica :
-n-am observat ca texturile sa fie mai detaliate cu nimic
-tot legat de texturi : sunt folosite mai prost, KZ2 avea feelingul ala de industrial, de metal ruginit, in KZ3 au incercat sa-l pastreze, dar au bagat si culori aiurea, am vazut cateva metale rosu-caramizii care contrastau aiurea cu restul elementelor
-n-am observat un numar mai mare de poligoane in harta : aici e adevarat ca fara sa ai un "wireframe" mode e destul de subiectiv, insa chiar daca ar folosi un numar mai mare de poligoane nu ajuta cu nimic la grafica daca asta nu se VEDE efectiv
-personajele si armele nu par sa fie mai detaliate (ca numar de poligoane) si nici nu au o animatie mai compexa
-n-am vazut absolut nimic in plus pe partea de engine (gen reflexii in oglinda sau apa, transparente mai "complexe", umbre mai "soft", etc, etc)

OK, acum sunetul :
-sunetul armelor mi se pare mai slab, parca aduc mai mult a jucarie, in KZ2 erau mai profunde
-sunetele ambientale sunt slabe, parca au un numar limitat de canale, mai se aude "vantul" si cate un personaj care urla (patetic) si cam atat, in KZ2 nu stiu ce si cum faceau, dar parca simteam de multe ori ca-s acolo, auzeam altfel sunetul

Acum astept argumente din partea ta in care sa ma darami (cu explicatii si argumente) ca grafica e mai detaliata. Sau cau sunetul e mai bun. Nu ma supar daca-mi zici macar inca 3 shootere (nu 496.355) in care melee e instant kill (fara sa te poti apara).