Hai sa zic si eu doua vorbe asa de dimineata Am jucat aseara vreo 3 ore pentru prima data beta.. cu o gramada de romani. Ca de obicei, am dominat tot ce inseamna adversar strain. Dar nu asta e important, deci o sa revin la joc.

Controlul - nu m-am hotarat inca daca imi place mai mult decat cel din KZ2.. si nici nu o sa ma decid pana nu o sa joc MP in jocul full. Cert e ca e ceva diferit si dureaza putin sa te acomodezi cu el venind din KZ2. In primele 2-3 meciuri am cam stat pe la coada clasamentului, dupa care mi-am revenit. Melee kills imi plac la nebunie - am murit aiurea de cateva ori doar pentru ca am incercat astfel de kill-uri in locul celor clasice.

Sunetul si Grafica - excelente, dar, intr-adevar si mie mi s-a parut sunetul putin mai slab decat in 2. Meniul e incredibil de urat. Din nou, sunt sigur ca in versiunea finala lucrurile vor sta altfel.

Clase, abilitati si altele vrajeli - Sabotorul cu shotgun e o idee absolut geniala, la care ar fi trebuit sa se gandeasca mai de mult Referitor la spawn.. imi placea mai mult cum era inainte. Asa mi se pare ca rolul tacticianului a fost diminuat, pe nedrept. Dar, in general, toate clasele au potential si mi s-au parut relativ echilibrate. La primul contact cu jocul, mai ales daca te bagi la obiective, ai o senzatie de haos, dar se risipeste rapid. Harta pe care o avem la dispozitie in beta mi se pare foarte faina - complexa, dar relativ usor de invatat.

In fine, probabil ca o sa ma mai joc asta seara ceva mai mult.. poate si in weekend.. dar de luni revin la Mass Effect 2 pana la aparitia jocului full. Preorder la Killzone 3 oricum intentionam sa fac luni, cu sau fara beta-ul asta. Poate pana atunci ma primeste si pe mine cineva in clan