Single post: EndWar merita luat ?
-
Junior Member
End War

Originally Posted by
collector
categoric nu merita sa dai banii pe asa ceva !
- acum despre EndWar , mi-am pus mari sperante in el , credeam ca o sa fie revolutia ce se va petrece in domeniul strategiilor la console , dar m-am inselat.. in afara de comanda vocala ,jocul este 0 ! trebuie doar sa dai comanda unit x attack hostile x si atat , n-ai pic de tactica , nimic .. si storyul promitea , dar e .. jalnic ; iar unitatile sunt foarte putine.
un joc asemanator pe pc ar fi world in conflict , dar este cu mult , mult peste endwar.
Tu vorbesti din perspectiva demo-ului sau chiar ti-ai cumparat jocul si ai jucat cateva misiuni din campanie ? Eu am downloadat demo-ul imediat cum a aparut si sincer sa-ti spun nu m-a impresionat foarte tare, dar am decis sa mi-l iau cand a aparut oficial. Nu este un joc de strategie 100%, dar tin sa te contrazic, tactici se aplica dupa ce avansezi in campania single player. In ce priveste comanda vocala folosesc un headset nokia (bineinteles cel de la telefon) si pot sa spun ca merge satisfacator, intr-adevar trebuie sa repet anumite comenzi ca sa le inteleaga si jocul dar nu este deranjant. Jocul are si poveste si cutscene-uri. Trebuie doar sa te obisnuiesti un pic cu el. Grafica jocului este destul de detaliata iar gameplay-ul m-a prins dupa cateva misiuni. Are si trophy-uri. Pentru cine este fan al seriei Tom Clancy, este un joc destul de bun (fata de aberatia care s-a numit Rainbow Six: Vegas 2). Eu il recomand este fun. Este un joc un pic peste mediu, chiar spre un joc bun dupa cum arata si review-urile : Gamespot 7.5/10 , IGN 8/10 , Extreme Gamer 7.8/10 . Acum depinde de gusturile fiecaruia. Revenind on-topic este unul din jocurile care-l recomand.
P.S.: Pana la urma este vorba de Ubisoft care pana acum si-a batut joc de seria Tom Clancy, pana cand Red Storm Entertainment (creatorii seriei) nu vor incerca sa resusciteze aceasta serie, nu poti sa te astepti la ceva bun de la ei. Poate ma contrazice HAWX care e dezvoltat de studioul romanesc al Ubisoft.