Daca ai terminat jocul o data, ai in orice New Game banii si resursele + bonus XP, nu treabuie sa importi carecterul, avantajul asa sunt armele.

E foarte bine ales Fortification, cu o mica greseala totusi. Barrier este absolut identic mai putin o priviinta, este Biotica, deci -% recharge time o afecteaza, pe cand pe Fortification nu. Bariera, Fortifi, Geth Shihield si Tach Armour sunt foarte utile pe Insanity. Cu toate upgradeurile, cu Bariera pe tine ajungi la aproximativ 1000 scut (normal ai 350~). Pe langa faptul ca e 1000, in momentul care ai apasat abilitatea primesti instant scuturile full.

Pe Adept ai cooldownuri foarte mici mai pe tot, deci in mare parte o sa ai posibilitatea sa dai scutul ca sa nu mori, e ca un fel de instant heal. La inceput de joc e destul un singur punct in ea, ai scuturile cu 25% mai bune dar o vrei pentru scut instant.

Apoi cu Adeptul, de la un anumit punct in joc poti sa termini totul fara sa tragi deloc cu arma, sau foarte putin Iti trebuie ceva sa dai jos Scut/Armura/Bariera f repede pe o tinta (Arma in majoritatea cazurilor, cu Bariera pe tine iti permiti sa faci asta), dai o Wide Singularity pe tinta, apoi cu Miranda dai Areea Warp si BUM!, cam tot ce e in jurul inamicului a ramas doar pe health fara protectie si umatoru SIngularity ii prinde pe toti si iar Warp .

Cand ajungi sa ai pe Thane sau Samara e veselie maxima pentru ca ai doua Warpuri in party (pana ii ai pe ambii sau vs Geth folosesti pe Miranda). Primul Warp/Overload arde Scuturile/Etc, intra Singularity pe o tinta iar al doilea Warp face boom pe toti! Nimeni nu mai are scuturi, dai imediat iar Wide Singularity si toti stau in ea, ti se face tie cooldown de Warp si BUM! Ai omorit 4 -5 inamici in 6 -7 secunde Aici mi se par foarte util Barier, iti permite sa stai mai mult timp in camp deschis ca sa dai abilitatile tuturor.

Eu acum am inceput un run nou pe Insanity cu Vanguardul, Charge + Flash Grenade + Shotgun Spam = Mega Fun!