La pomul laudat sa nu te duci cu sacul.
Multora dintre noi le-a luat ochii dileala din joc, exploziile spectaculoase, prabusirea cladirilor si in general haosul general de pe strazi. Dar tare mi-e ca nu va fi un joc peste cele din seria 1 si 2. Eu ma asteptam de la seria a treia de la Motorstorm sa vad cate ceva din primul joc, ceva din al doilea, plus chestiile noi care orice serie trebuie sa le aibe. In cazul de fata ar fi putut sa fie curse pe zapada, pe ploaie, curse noapatea si... continuati voi. Daca ar fi sa rezum pe scurt, eu as fi vrut de la Motorstorm 3 curse in salbaticie. Mie la astfel de curse mi se pare ca s-ar preta cel mai bine jocuri gen Motorstorm.

Bine, datorita nerabdarii care ne caracterizeaza ca si gameri inraiti ce suntem, noi si avem tendinta ca dupa 2, 3 trailere 'amarate' sa ne repezim sa judecam un joc sau altul si ar fi total nejustificat, ba chiar nedrept.
Una peste alta si asa cum s-a zis ceva mai sus cu dorul in gand dupa peisajele din 1 si 2 ma voi pune linistit la coada, nerabdator sa testez proaspetele idei despre cum trebuie sa arate noile curse nebune, nebune...