Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mass Effect 2
-
07-02-2011 04:58 #1128 SP
Senior Member

Originally Posted by
Wickyz
Pe Insanity cea mai grea misiune a fost cea de Loaylitate pentru Zaeed din cauza la infinite respawn.
Am facut misiunea respectiva pe insanity ng si ng+ si, intr-adevar, erau multi mercenari in ultima sala, dar numar finit. I-am asteptat de fiecare data la intrare, am asteptat si YMIR-ul tot acolo, dupa care am strans toate resursele si am plecat mai departe.
Am inceput azi sa joc cu Mordin in echipa
Avantajul lui e ca Incinerate-ul lui e broken, atinge instant tintele alese de mine. L-am combinat o perioada cu Zaeed, pentru inferno grenades: dadeam jos scuturile inamicilor cu pusca si dupa aia ii puneam pe colegi sa parleasca tot lol
Jacob ramane in continuare cel mai inutil. Aleg sa dea Pull pe un inamic, sa pot combina cu abilitate de la celalalt coleg, dar in majoritatea cazurilor nu ridica deloc inamicul selectat. Am mai patit sa-l pun sa faca Pull si m-am trezit ca-mi muta un krogan fix langa mine lol