Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
Junior Member

Originally Posted by
crysty
Nu exista Jasper Elite, decat Arcade.. deocamdata.
Salut. Jasper a fost implementat pe toate tipurile de XBOX dar s-a impamintenit ideea ca este doar pe arcade deoarce in Romania marea majoritate care se vand sunt Arcade si asta a dus la epuizarea stocului si aducerea de noi console care au venit cu Jasper. Celelalte modele Pro/Elite nu se prea vand ( mai ales Elite ) si de-asta in magazine sunt din generatia veche. Asta e parerea mea, nu zic ca am dreptate. In ceea ce priveste gameshop ei nu mai aveau pe stoc decat Arcade deci au facut o comanda pentru Elite deci exista sanse mari (dar nu 100%) sa fie Jasper.

Originally Posted by
RvsS
Sali3ri - cred ca ai
vb cu mine, de obicei nu sunt eu la telefon dar a fost o situatie speciala astazi. Nu exista cost de transport. Despre Jasper - cum am
vb la telefon, nu putem garanta, dar mi s-a spus ca toate consolele noi folosesc 150 W in loc de 175 W, deci ar trebui sa fie Jasper. Oricum, garantia este de 3 ani.
Salut. Mersi pentru informatii si pentru amabilitatea de care ai dat dovada la telefon. Nu e un capat de tara daca nu e Jasper, vorba ta, 3 ani garantie. Doua intrebari daca se poate, ce jocuri vin cu consola ca nu mai tin minte si daca pierd garantia daca le vand? Mersi.