Quote Originally Posted by crysty View Post
Nu exista Jasper Elite, decat Arcade.. deocamdata.
Salut. Jasper a fost implementat pe toate tipurile de XBOX dar s-a impamintenit ideea ca este doar pe arcade deoarce in Romania marea majoritate care se vand sunt Arcade si asta a dus la epuizarea stocului si aducerea de noi console care au venit cu Jasper. Celelalte modele Pro/Elite nu se prea vand ( mai ales Elite ) si de-asta in magazine sunt din generatia veche. Asta e parerea mea, nu zic ca am dreptate. In ceea ce priveste gameshop ei nu mai aveau pe stoc decat Arcade deci au facut o comanda pentru Elite deci exista sanse mari (dar nu 100%) sa fie Jasper.

Quote Originally Posted by RvsS View Post
Sali3ri - cred ca ai vb cu mine, de obicei nu sunt eu la telefon dar a fost o situatie speciala astazi. Nu exista cost de transport. Despre Jasper - cum am vb la telefon, nu putem garanta, dar mi s-a spus ca toate consolele noi folosesc 150 W in loc de 175 W, deci ar trebui sa fie Jasper. Oricum, garantia este de 3 ani.
Salut. Mersi pentru informatii si pentru amabilitatea de care ai dat dovada la telefon. Nu e un capat de tara daca nu e Jasper, vorba ta, 3 ani garantie. Doua intrebari daca se poate, ce jocuri vin cu consola ca nu mai tin minte si daca pierd garantia daca le vand? Mersi.