Single post: Ultimul joc devorat
-
07-02-2011 23:58 #2453 SP
Senior Member

Originally Posted by
AngelicToucH
Need For Speed Hot Pursuit - 6/10 PLATINUM
+ Soundtracku' ( Pendulum / New Politics / 30 Seconds from Mars)
+ Masinile ( Shelby in special )
+ Autolog care desi mi sa parut cam degeaba la incept pe parcurs a inceput sa devina addicting sa depasesti timpurile prietenilor
+ Zi / Noapte ( in special cele pe timp de noapte )
+ Seacrest Tour,la inceput nu mi-a placut prea mult avand in vedere ca am pierdut in ultimii 2 km dar cand a trebuit sa repet pentru 2 mil xp mi-a placut la nebunie.
+ Rapid Response + Interceptor
+ Kobayashi care a scos niste timpuri mama mama
+ Ca nu tot timpu masina cu cei mai multi cai putere e cea mai buna,exemplu find McLaren vs Bugatti pe traseu Seacrest Tour.
- 400 la ora cu turbo si alte magarii si vine masina de politie ( Victoria ) si trece linistita pe langa tine mai ceva ca in comediile cu prosti.
- pe autostrada tot timpu e un loc de care te lovesti si iti ricoseasa fundu masinii,probabil ursuletii Hair Bear Bunch si-au uitat motoreta invizibila acolo,dar de fiecare data cand am trecut pe acolo...fund ricosat.
- glitch la spike strip,treci milimetric de ele si tot le iei
- cand se pune "hit camu" pe adversar se intampla sa te puna fata in fata cu alta masina si BANG,sau sa intri in parapeti
- 60/60 Racer Golds....60 DE CURSE,are you f*** KIDDIN' ME ? incep frumos "ok leet's do this" trec 20 de curse 30 de curse si deja m-am plictisit.PREA MULTE FRATE.Si asta doar la racer.
- 2 mil XP pentru lvl 20 ...e primu joc la care daca joci bine...e rau.Am terminat jocu la lvl 16 ca racer si dai si repeta acelasi track over and over again ca sa fac lvl 20.
Numai un fan inrait sau un trophy hunter poate termina acest joc 100%,cel mai plictisitor joc terminat de mine.Need for Speed Hot Pursuit...ce numar? e primu ? 2-u ? Care? Pana si titlu mi se pare infect.Mai reusit mi se pare Hot Pursuit 2 ( care avea si splitscreen by the way ) decat tentativa asta de "nino nino vrum vrum" racing game.
Cum naiba ai mers tu cu 400 sa treaca Victoria pe langa tine? Masinile de politie cu care joci tot din aceeasi clasa cu tine sunt de obicei.
Daca inveti sa joci poti sa folosesti hit cam-ul in avantajul tau 
60/60 Racer golds sunt usor de facut. Mai ales daca ai zis ca e addictive jocul cu Autolog. Pentru politie e si mai usor sa faci gold la toate (Rapid Response e mai usor decat Time Trial).
La fel ca si la lvl 20. Pai daca e addictive autolog-ul faci lejer level 20. Mai ales ca ti se pune si XP-ul de la multiplayer tot acolo.
Deci cum e Autolog? Addictive sau nu?