Single post: Best Games of the PS2
-
Member

Originally Posted by
cetane
salut
Am achizitionat de curand o consola ps2 scph-75004 , pemtru fiul meu de 9 ani , ce jocuri imi recomadati pt el tinand cont ca e novice , pana acum a jucat jocuri on line flash , tarzan , hercules , 101 dalmatieni , prepelix astea pe pc ?
Ma gandeam sa-i cumpar pt inceput patru cinci jocuri .
multumesc
Hmm pai daca ia placut mult jocuri tip DISNEY merita sa incerci si cele DISNEY de PS2 (sunt frumoase) poate si altele precum Asterix si Obelix . Acum depine ce ii place dar si ce consideri ca e ok sa joace (non-violent sau cu scene posibile de violenta). Sunt si cu curse accesibile si pt. cei mici si aventuri . Parca si jocurile cu Sonic sunt OK , cele cu Jak and Daxter nu am jucat asa ca nu stiu daca e usor sau greu (dar se pare ce e de referinta si el la PS2).
Deci conluzie : jocuri DISNEY,WARNER BROS- in special Loony Tunes (sunt destule), Asterix&Obelix,Ghost Busters,Simpsons,Sonic, jocuri bazate pe desenele animate, super eroi DC&MARVEL : Superman-Batman-Spiderman -restu Justice League-Xmen etc.
Ai grija ca (virgula lol ) consola nu are limita de varsta si pana si cei mai mici de 5-10 ani pot forma niste skilluri mult mai bune decat unii la 20-30 de ani , doar sa inteleaga jocul.