Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Demon's Souls
-
Senior Member
Astazi e o zi mare pt Demon's Souls ..desi as putea zice ca e o saptamana mare (da eu doar azi am verificat) iar jocul creat de From Software a vandut 1 milion de exemplare (din cate spun ce de la vgchartz.com )
woooo! yeah!
Bravo Demon's souls. Sa speram ca o sa se vanda inca un milion de exemplare (desi sincer ma indoiesc lol) pentru ca jocul asta chiar o merita. Nu e de mirare ca a primit premiul pt "Best game no one heard of" , mai ales ca pe vremea aia s-au vandut in jur de 400 de mii de exemplare.
Si daca va intrebati daca eu ma uit saptamanal la vanzarile DS raspunsul este: da. Vreau sa vad jocul meu preferat cat de bine o duce, daca primeste macar o parte din atentia meritata si am observat mai multe de-a lungul ultimelor luni (cred ca ma uit la vanzari dinainte sa se lanseze versiunea europeana).
In primul rand a ajutat lansarea jocului in Europa, desi nu prea mult in comparatie cu America sau Japonia (probabil cei care au vrut jocul l-au cumparat din celelalte 2 zone)
In al doilea rand vanzarile au crescut destul de mult atunci cand jocul a primit titlul de "Greatest Hit" si pretul a scazut la 30$.
Iar in al 3lea rand, vanzarile au scazut putin putin in preajma sarbatorilor.
Poate daca jocul o sa primeasca titlul de "Platinum" atunci o sa se mai vanda cateva exemplare. Oricum tot ce am de zis e: Felicitari Demon's Souls si felicitari From Software!