Astazi e o zi mare pt Demon's Souls ..desi as putea zice ca e o saptamana mare (da eu doar azi am verificat) iar jocul creat de From Software a vandut 1 milion de exemplare (din cate spun ce de la vgchartz.com ) woooo! yeah! Bravo Demon's souls. Sa speram ca o sa se vanda inca un milion de exemplare (desi sincer ma indoiesc lol) pentru ca jocul asta chiar o merita. Nu e de mirare ca a primit premiul pt "Best game no one heard of" , mai ales ca pe vremea aia s-au vandut in jur de 400 de mii de exemplare.

Si daca va intrebati daca eu ma uit saptamanal la vanzarile DS raspunsul este: da. Vreau sa vad jocul meu preferat cat de bine o duce, daca primeste macar o parte din atentia meritata si am observat mai multe de-a lungul ultimelor luni (cred ca ma uit la vanzari dinainte sa se lanseze versiunea europeana).

In primul rand a ajutat lansarea jocului in Europa, desi nu prea mult in comparatie cu America sau Japonia (probabil cei care au vrut jocul l-au cumparat din celelalte 2 zone)

In al doilea rand vanzarile au crescut destul de mult atunci cand jocul a primit titlul de "Greatest Hit" si pretul a scazut la 30$.

Iar in al 3lea rand, vanzarile au scazut putin putin in preajma sarbatorilor.

Poate daca jocul o sa primeasca titlul de "Platinum" atunci o sa se mai vanda cateva exemplare. Oricum tot ce am de zis e: Felicitari Demon's Souls si felicitari From Software!