Nu ma refeream la carnet si condus in realitate, sa spun asa, la gamepad. Faptul ca tu conduci de 7 ani e irelevant, eu conduc de 14 ani, dar nu are importanta, si la condus ca la orice in viata asta trebuie sa ai inclinatie, sunt soferi de cu zeci de ani la activ dar daca nu au inclinatie raman la acelasi nivel, nu am spus ca tu nu esti bun dar e
vb de cat de bun esti cu manutele si cat de repede te adaptezi ( manutele sunt controlate de creieras, de aceia nu toata lumea percepe lucrurile la fel chiar daca avem aceleasi simturi), si la pian poti sa incerci sa canti dar daca nu ai dexteritatea necesara sau degetele necesare pt un nivel ridicat e cam greu.
Sa revenim, Koba, masinile alea sunt f greu de controlat si in realitate, dar sa lasam asta ca am mai discutat in GT5, pana nu o sa conduci o masina de peste 300 de cai in realitate, te sfatuiesc sa nu mai dai sfaturi despre "racing" , si plecatul de pe loc e o problema pana iti obisnuiesti piciorul pe acceleratie la astfel de masini.
Am condus 3 masini f puternice pana acum in acest joc dar fiind obisnuit deja cu controlul dupa ceva ore de jucat le-am condus f bine. Nu m-am pacalit, stati linistiti, cui nu-i place e liber sa-l vanda sau sa nu il cumpere. Daca treci de level 5-6 cred ca nu-ti mai pare deloc un control prost , ba chiar iti dai seama ca se potriveste cu conceptul jocului.
Cei care nu au jocul si isi tot dau cu parerea, sa se infraneze de la a comenta "la cald". Bafta