Quote Originally Posted by tray View Post
Demon's soul - cel mai bun rpg pe console (in opinia mea) 1 milion
Kilzone 2- cel mai bun fps 2.57 (ca o paralela atata a vandut gow 2 in prima zi)
Uncharted 2 - in opinia mea cel mai bun joc din generatia asta 4.42 milioane (cand vad ca black ops a vandut dublu ma doare capu)

Faptul care vroiam sa il evidentiez este ca Sony a riscat mult prin tactica lor (sa programezi pe ps3 exclusiv costa muuuuult mai mult decat pe alte platforme) si chiar daca titlurile sunt A+ titles, nu a fost cea mai buna strategie dpdv financiar.
Demon's Soul o fi cel mai bun RPG pe PS3, dar sa nu uitam niste chestii. este un joc al nabii de greu si din start are un target mult mai mic decat celalate jocuri si nu a fost mai deloc promovat. in plus uita-te putin ce date de lansare are: JP February 5, 2009; NA October 6, 2009; EU June 25, 2010.

Killzone 2 este putin diferit fata de shooterele "consacrate", aici ma refer la seria COD, si multi gameri nu au fost atrasi de controlul specific jocului, din cauza aceasta au schimbat controlul din KZ3 (nu mai am chef sa caut link-ul la ora aceasta, asa ca sper sa ma crezi pe cuvant ). predecesorul lui, KZ1, a fost un esec total si fanii nu au uitat acest lucru. din aceste cauze KZ2 s-a vandut in asa putine exemplare .

Pai 4.42 milioane de jocuri e destul de bine spre foarte bine pentru un joc exclusiv. facem abstractie de BO sau orice joc din seria COD (un fanbase imens si campanii publicitare de sute de milioane de dolari.)

just take a look, nu sunt asa mari diferente intre PS3 si Xbox 360 . sa nu uitam ca PS3 a aparut cu un an de zile mai tarziu, a avut un debut dezastruos in materie de jocuri si X360 inca are un avans de 4 milioane de console vandute .