Single post: Test Drive Unlimited 2
-
Member
Ba, cum va place s-o scoateti voi din context, asa, din incheietura, daca ramaneau pe stoc, era clar un joc de 2 lei, daca nu mai e pe stoc, s-au facut putine comenzi de catre distribuitori sau retaileri ( mai nou) , cum o dai nu-i ca la COD sau Fifa, ca tot ies cate unul pe an, e aceiasi femeie dar cu alta lenjerie( COD si FIFA).
Ce sa mai vorbim de cerere si oferta, cand cererea intrece oferta( nu conteaza motivul) inseamna ca un produs e cat de cat cautat( sa nu spun altfel), daca un produs depaseste stocul( propus initial) numai din comenzi anterioare aparitiei atunci ai un suces important in T0, adica inceperea productiei,( acum sa nu ma contrazici ca am terminam managemant comercial printre altele si mai stiu cate ceva), daca dupa acest T0 aplici metode de maximizare si stabilizare a tendintelor de vanzare, esti tatic, ( daca ai un produs ca, COD, la care copilasii reactioneaza ca si cainele lui Pavlov, e normal sa scoti trilioane de copiute fara sa transpiri , nu?).
Ce sa-ti mai spun, ironic sau serios, totul depinde de modul de gandire si puterea de perceptie a fiecaruia.
PS: ramane intre noi, sa nu cumva sa te specializezi in marketing sau vanzari, greu de analizat o informatie de piata. Vezi tu, si parerea ta poate sa fie pertinenta dar si a mea, si ce te faci? Doamne, ce te faci, daca te concediaza pt ca ai luat o decizie gresita si ai marit productia sau ai scazut productia, pt ca tu nu poti interpreta ceva concret. Am uita, poate ai noroc si o nimeresti, ce bine ca exista bulanul .