Quote Originally Posted by Diesel View Post
Nu pe voi, doar pe tine, ca tot vad ca te simti luat in vizor. O păpat băiatu ceva stricat azi și i s-o urcat la cap?
Conteaza acuma si cum iti setezi tu aimingul in mod normal in shootere. Daca tu in mod normal joci cu aimingul la 10%, sa nu cumva sa se faca rau baietelului, e normal sa nu ai probleme de lag.

ce sa zici si tu..
tot arati ca habar nu ai despre ce vorbesti.
habar nu ai cat de sensibil poate devenii MOVE in KZ3 daca nu sti sa il setezi.
pune tu senzitivitatea peste 10-20% si vei vedea ca iti ia 35 de secunde sa pui tinta la unu pe cap, la cat de sensibil e.
si tocmai te-ai contrazis si tocmai mi-ai dat dreptate prin ce ai spus.

o data spui ca are lag SESIZABIL, ca apoi sa spui ca NU ai lag cand sti sa setezi aiming-ul la shootere (pui senzitivitatea pe 10%), ca sa continui sa spui ca trebuie senzitivitate mai mare ca sa vezi lag-ul, doar ca mie "mi se face rau"

tocmai ti-am spus ca atunci cand pui senzitivitatea peste 50% pur si simplu nu sti cum sa stai cu mana nemiscata sa poti tintii la cat de sensibil e.
asta inseamna precizie de miscare la MOVE. daca ar avea lag nu ai putea face asa ceva.
LAG-ul sesizabil poate fi observat doar cand ai seta senzitivitatea pe minim. nu cand e pe maxim..asa ca nu le mai incurca. iar daca ti-am spus ca pe 10-20% e cel mai bine, inseamna ca nu exista lag.
nu sti despre ce vorbesti.

ia explica si tu, cum poti avea senzitivitate MARE daca ai avea lag sesizabil?
dai in stanga cu MOVE-ul ca dupa o perioada de "lag sesizabil" sa iti fuga si imaginea in partea stanga cu o viteza foarte mare? (pt ca totusi ai spus ca trebuie senzitivitate foarte mare)

omule, tu nu sti despre ce vorbesti. pot confirma multi alti de aici ce s-au jucat cu MOVe-ul, si mi-au luat setarile la MOVe in considerare. pt ca le-am postat aici pe forum.

ca sa terminam, iti garantez ca NU exista lag cand e vorba de MOVe si KZ3.
tocmai de jocul care a fost atat de tare laudat ca fiind unicul ce a implementat perfect MOVE-ul in el, ti-ai gasit tu mester sa spui ca are LAG sesizabil. cum crezi ca esti vazut de cei ce cunosc cate ceva?
bafta