Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
o data spui ca are lag SESIZABIL, ca apoi sa spui ca NU ai lag cand sti sa setezi aiming-ul la shootere (pui senzitivitatea pe 10%), ca sa continui sa spui ca trebuie senzitivitate mai mare ca sa vezi lag-ul, doar ca mie "mi se face rau"

Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
habar nu ai cat de sensibil poate devenii MOVE in KZ3 daca nu sti sa il setezi.

pune tu senzitivitatea peste 10-20% si vei vedea ca iti ia 35 de secunde sa pui tinta la unu pe cap, la cat de sensibil e.

o data spui ca are lag SESIZABIL, ca apoi sa spui ca NU ai lag cand sti sa setezi aiming-ul

tocmai ti-am spus ca atunci cand pui senzitivitatea peste 50% pur si simplu nu sti cum sa stai cu mana nemiscata sa poti tintii la cat de sensibil e.

Unu la mana, băiet, nu stii sa scrii si nu asta da prea bine cand incerci sa te certi cu cineva pe net.

Doi: ai idee cum functioneaza principiul de "marit/micsorat senzitivitatea"? Da, am zis bine, lag-ul incepe sa apara cand ceri de la un echipament sa execute mai multe operatiuni pe secunda. Ai folosit vreodata un webcam? Cand apar probleme, cand ceva se misca foarte incet in fata camerei, sau cand ceva se misca mai repede decat numarul de cadre pe care-l poate filma camera pe secunda?