Quote Originally Posted by faxiu View Post
Nu credeam sa traiesc sa vad si asta dar...Iata ca au aparut DS3 fun boyz. Cine ma stie ma crede cand zic: da, este mult mai bine co move. Si nu, nu ai lag. Nu luam cazuri extreme de TV mic sau monitor si/sau distantza prea mica, prea mare fatza de TV. Merge perfect. Inainte de a avea rabdarea sa inteleg cu ce se manaca MOVE si sa ma obisnuiesc cu asa ceva, altfel discutam.
Africane ia-ti move linistit, stai putin prin SP (e putzin diferit de MP) si botzi si apoi sari pe MP.
Eu sunt un jucator de FPS undeva la 1 K/D ratio. Cu move am fost prima saptamana la 0.4. Inainte de inchiderea programului eram 1.3. Fara move as fi recuperat prin skill (larg termenul) doar undeva pana la 0.7. Si am incheiat, vorbim peste juma de an.

Am apucat fara lag doar niscai meciuri cu Paulbliviu. In viatza mea nu am mai avut 41-7 la sf. unui meci...Prietenii stiu de ce.
Pai am luat taticule aproape tot ce tine de Move Tocmai am primit confimarea de acasa ca a ajuns si dock-ul.. deci am un ps eye, doua move, un motion si un dock /poze maine pe ce ne-am cumparat pentru necredinciosi /. Doar ca eu am luat toate astea pentru The Fight - stii cum e cand ti se pune pata Iar pe KZ3 o sa-l joc prima data cu DS3 si dupa aia cu Sharp Shooter.

Hai impacati-va toata lumea ca e pacat. Settle your differences on the bloody battlefield