Single post: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)
-
Junior Member
Istoria mea : In anul 2000-2001 tatal meu achizitionase un TERMINATOR,am jucat pe el mario,power rangers,spiderman,batman am fost foarte multumit la vremea aia,tot in anul ala parca tata a luat de la un vecin un SEGA numai stiu care dar era super tare la vremea aia tin minte ca am ramas uimit.In anul 2004-2005 parintii mei au cumparat primul PC-ram:128,hdd:80 gb iar placa video de 64 mb daca nu ma insel,am jucat pe el crazy taxi,hercules jocul meu preferat la vremea aceea,tarzan si imi aduc aminte ca varul meu mi-a instalat GTA 3 care imi mergea foarte sacadat,la vremea aceea varul meu avea un pc destul de performant-ram:256,hdd:80 gb,placa 128 sau 256 nvidia geforce xxxx.In anul 2006 parintii mei au cumparat un pc mult mai perfromant-ram:512,hdd:120 gb,placa video ati 256-512 numai tin bine minte pe pcul asta am jucat jocuri ca GTA 3 care imi merge foarte bine,san andreas,nfs carbon,mostwanted etc.In anul 2007 parintii mei imi cumparase un PlayStation 2,eram foarte fericit dupa 2 saptamani l-am modat si ma jucam non stop pe el,si acum mai ma joc-god of war 2 care nu l-am terminat
,tenkaichi 3,def jam,fifa street 2 si multe altele.In anul 2008 parintii mei au achizitionat un XBOX 360 din media galaxy am avut de ales dintre XBOX 360 si PS3,insa acum aleg ps3 (are exclusivitati mult mai bune)
,consola mi-a dat rrod dupa 1 an si 6 luni noroc ca aveam 2 ani garantie
,in 2009 la sfarsit prin toamna aveam un xbox nou mi l-a dat la garantie,eram foarte fericit dar numai merge gamepadul de 1-2 luni
.Iar in 2010 parintii au cumparat un calculator performant-ram:4 gb,hdd 650 gb,procesor:intel quad core 2.50 ghz,placa video :nvidia gt 220-1 gb,shader 4,si cam asta a fost povestea mea
.