Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: SpamBox XL :>
-
17-02-2011 18:31 #6120 SP
Admin

Originally Posted by
Deathstrike
Chiar. WTF? Si asta dupa ce are un kilometru de infractiuni. Dar cand nu se poat abtine...

Originally Posted by
eagle-eye
ban hammerul a cam iesit de la naftalina

Eh, el n-a stat niciodata la naftalina. Doar ca nu-l folosesc decat cand e cazul. Mai rau e ca la multi useri au inceput sa se adune. Daca intai iei warning, dupa care pt. o infractiune mica iei un punct... cand deja esti la recidiva, n-am ce-i face. Iese ban automat.

Originally Posted by
TheKingOfHate�
Asta a spus Khan : "Si ai chitanta? eu am cumparat cu 30 RON si mi s-a facut si o ****. Ai luat teapa."

A mai fost o problema de genul asta cu RaverX. Si cum infractiunile nu se dau cu favoritisme, fiecare a primit acelasi lucru. Diferenta e ca la Khan era deja recidiva...

Originally Posted by
Pastilutza
Hahahaha,si pt asta a luat ban?Wtf,oricum forumul cenzureaza automat....
Vezi tu, unii se cred mai destepti decat sistemul de cenzura al forumului. Daca scria **** se transforma automat (asa cum probabil se va intampla si aici). Insa cand scrii m**e stiind ca se intelege foarte usor ce-ai vrut sa spui... atunci ti-o cam faci cu mana ta.

Originally Posted by
nightprowler
is it me, sau pe forum bantuie pudicismul extrem(mai ales in cazul in care si cenzureaza)?...daca exista termenul asta

Una este sa fii pudic, si alta este sa-ti bagi si sa-ti scoti pe forum ca la usa cortului (eventual cu asterix-uri). Poate pe manele sau cocalari.ro se accepta. Aici nu s-a acceptat niciodata asa ceva. Doar ca unii au impresia ca daca sunt mai vechi, sau mai noi... pot scrie orice/oricum doresc... asa cum fac in spatele blocului. Nu e frumos.

Originally Posted by
nightprowler
de multe ori nu imi mai vine sa postez pentru ca mi-e sa nu jignesc pe careva, chiar daca nu insult sau ceva de genul asta. si prin urmare sa iau si ban

Oricine e liber sa posteze cum doreste, atata timp cat respecta Regulamentul. Care nu are nimic deosebit fata de marile forumuri din lumea asta mare...

Originally Posted by
LeGenD
bineinteles....oricum de as fi admin pe acest forum...
p.s: monky si haundgrays sau greyhiounds sau grozhonzy, ah da greyhound...inca sunt de treaba pe langa cum as fi eu....

Pai sa stii ca in alta parte cineva cu o lista de infractiuni ca a lui Khan ar fi avut ban forever demult. Dar noi am zis sa fim baieti buni, sa acordam o a nu stiu cata sansa. Din pacate ma tem ca ulciorul nu merge de prea multe ori la apa.