Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
Chiar. WTF? Si asta dupa ce are un kilometru de infractiuni. Dar cand nu se poat abtine...
Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
ban hammerul a cam iesit de la naftalina
Eh, el n-a stat niciodata la naftalina. Doar ca nu-l folosesc decat cand e cazul. Mai rau e ca la multi useri au inceput sa se adune. Daca intai iei warning, dupa care pt. o infractiune mica iei un punct... cand deja esti la recidiva, n-am ce-i face. Iese ban automat.
Quote Originally Posted by TheKingOfHate� View Post
Asta a spus Khan : "Si ai chitanta? eu am cumparat cu 30 RON si mi s-a facut si o ****. Ai luat teapa."
A mai fost o problema de genul asta cu RaverX. Si cum infractiunile nu se dau cu favoritisme, fiecare a primit acelasi lucru. Diferenta e ca la Khan era deja recidiva...
Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
Hahahaha,si pt asta a luat ban?Wtf,oricum forumul cenzureaza automat....
Vezi tu, unii se cred mai destepti decat sistemul de cenzura al forumului. Daca scria **** se transforma automat (asa cum probabil se va intampla si aici). Insa cand scrii m**e stiind ca se intelege foarte usor ce-ai vrut sa spui... atunci ti-o cam faci cu mana ta.
Quote Originally Posted by nightprowler View Post
is it me, sau pe forum bantuie pudicismul extrem(mai ales in cazul in care si cenzureaza)?...daca exista termenul asta
Una este sa fii pudic, si alta este sa-ti bagi si sa-ti scoti pe forum ca la usa cortului (eventual cu asterix-uri). Poate pe manele sau cocalari.ro se accepta. Aici nu s-a acceptat niciodata asa ceva. Doar ca unii au impresia ca daca sunt mai vechi, sau mai noi... pot scrie orice/oricum doresc... asa cum fac in spatele blocului. Nu e frumos.
Quote Originally Posted by nightprowler View Post
de multe ori nu imi mai vine sa postez pentru ca mi-e sa nu jignesc pe careva, chiar daca nu insult sau ceva de genul asta. si prin urmare sa iau si ban
Oricine e liber sa posteze cum doreste, atata timp cat respecta Regulamentul. Care nu are nimic deosebit fata de marile forumuri din lumea asta mare...
Quote Originally Posted by LeGenD View Post
bineinteles....oricum de as fi admin pe acest forum...
p.s: monky si haundgrays sau greyhiounds sau grozhonzy, ah da greyhound...inca sunt de treaba pe langa cum as fi eu....
Pai sa stii ca in alta parte cineva cu o lista de infractiuni ca a lui Khan ar fi avut ban forever demult. Dar noi am zis sa fim baieti buni, sa acordam o a nu stiu cata sansa. Din pacate ma tem ca ulciorul nu merge de prea multe ori la apa.