Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Zvon: Sony nu va mai lansa PS4
-
Senior Member

Originally Posted by
tphase
Esti copil si pui botu la marketing. Ce ai vrea sa spuna? La anu aveti PS4? Cati vor mai cumpara PS3 si accesorii de PS3? Si PS2 are un lifetime de 10 ani, asta inseamna cat timp se va produce consola, nu cat va dura pana la generatia urmatoare. Ma tine un pariu ca vom vedea PS4 in 2012. De la lansarea PS One pana acum time line-ul a fost 6 ani batut in cuie, iar japonezii sunt orice dar nu inconsecventi.
"esti copil si pui botu la marketing"
daca pun un link pe site, care din intamplare e declaratia OFICALA oferita de Sony, inseamna ca "pun botul"? cum ti-ai dat seama din postul meu ca "pun botul"
intentia mea a fost doar sa va informez, banuiesc ca erau cativa curiosi de raspunsul oficial, in fine... si crede-ma ca nu sunt copil si nici nu "pun botul la marketing". avand in vedere ca in ultimii 3 ani de zile citesc in fiecare zi majoritatea stirilor si informatilor de pe siteu-rile de specialitate de gaming, vreau sa cred ca stiu si eu care sunt scopul acestor acte/declaratii de marketing. bafta
LE: si sincer nu cred ca va aparea in 2012
. suntem in 2011 si nu exista vreun zvon conform caruia Sony chiar se ocupa de PS4, ba mai mult potrivit zvonurilor recente, compania japoneza nici nu are de gand sa lanseze urmatoarea generatie de console prea curand. asta e opinia mea.