Single post: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)
-
Senior Member
August 2010.Ma batea de vreo juma' de an gandul sa imi cumpar un calculator performant pentru jocuri.Nici acum nu inteleg de ce am fost dintotdeauna atat de reticent la ideea de consola.Am fost acasa la un prieten priceput in calculatoare,am facut o configuratie care ne'a dus undeva in jurul sumei de 1000 de euro pentru un PC extraordinar.Aveam o gramada de bani,mersesem o vara intreaga la lucru.
Am iesit afara cu unul dintre cei cu care lucram in depozit,de altfel,un prieten bun.Si a venit vorba de bani: ce o sa faci cu ei? Si,desigur,i'am spus ca aveam de gand sa imi iau un PC performant pentru jocuri de vreo 1000 de euro.La care reactia lui imediat urmatoare a fost: "Ia-ti un XBOX,dobitocule."
Am refuzat in continuare,dar a tinut mortis sa ma gandesc macar sa imi cumpar unul.Lucru pe care l'am facut.L'am cumparat,m'am jucat vreo luna,l'am schimbat cu un PS3 Phat alaturi de care am primit si o diferenta,dupa care mi'am cumparat din nou un XBO
360,normal).Phat-ul a dat YLOD,asa ca am achizitionat un Slim de 120GB.Slim,pe care de asemenea,doresc sa'l vand in ideea de a-mi cumpara unul cu HDD mai mare.
Si,dintr-un individ care nici nu si'ar fi pus vreodata problema sa puna mana pe o consola,am ajuns unul care nu se mai dezlipeste de TV decat dupa ore intregi de joc.
Gaming.Simply love that ****...