N-o sa fac un compendiu al sutelor de posturi de pe acel thread, dar cei mai multi ar vrea crosshair fix in mijlocul ecranului, ADS deadzone, un buton pentru melee, control configurabil sau un crosshair care sa arate normal, ca cel pentru gamepaduri.
Pentru cei interesati, threadul este aici: Move Feedback Thread - Killzone.com Forums
Personal, as vrea sa am optiunea de a fixa tinta pe mijlocul ecranului. Am incercat, dar tot nu m-am putut obisnui cu controlul Move. E precis la tintit, nimic de spus, insa mie mi se pare deconcertant sa tot fatai cursorul pe ecran pentru a coti la stanga sau la dreapta etc.
Jocul pare foarte atractiv, din ce am vazut/jucat, dar ma tem ca, fara optiunea de care vorbeam mai sus, n-o sa-l cumpar.Nici nu se pune problema sa joc cu gamepad, mi se pare un handicap insurmontabil comparativ cu mouse si tastatura. Am incercat de cateva ori sa joc shootere cu gamepadul, dar, din fericire pentru el, am renuntat.
![]()

Nici nu se pune problema sa joc cu gamepad, mi se pare un handicap insurmontabil comparativ cu mouse si tastatura. Am incercat de cateva ori sa joc shootere cu gamepadul, dar, din fericire pentru el, am renuntat.
Reply With Quote