Da, Sony au o reputatie demna de admirat.Nu mai zic de anul trecut( parca? ) cand au avut conflictul acela cu LG, nu mai zic acum cu aceasta stire: Gamers Preparing To Sue Sony Over Firmware Update - gamrFeed ;Dar piratii sunt de vina pentru orice.

....daca n-ar fi fost urmat si de parodii si clip-uri "hip-hop"
Clipul a fost facut dupa ce a fost dat in judecata, dupa ce a primit acel TRO, dupa ce i-a fost confiscat PS3-ul.

Quote Originally Posted by Graft
Tipul a greșit făc�nd publice informațiile despre jailbreak, Sony ca și entitate au tot dreptul să-i tragă palme peste ochi �n cazul ăsta.
Total de acord.

Păi �n cazul ăsta, noi ca societate hai să nu-i mai judecăm nici pe violatorii/criminalii/etc care abia au �mplinit 18 ani și pot merge la răcoare o perioadă .. că deh, sunt abia intrați �n majorat, de ce să le facem viața grea de pe acum, nu? .. că doar sunt niște puști.

Am dat doar un exemplu, �nsă cam așa sună afirmația ta.
Userul raduhawk nu s-a referit la varsta, ai inteles gresit.S-a referit la "gravitatea" situatie in momentul in care un copil de 5 ani ii pune o piedica unui om de 140kg.GeoHot nu a facut nimic diferit fata de JB-ul Iphone-ului.A fost facut pentru uz propriu, nu pentru a se comercializa.Asta nu inseamna piraterie(si ca sa fac o mica paranteza, observ ca majoritatea considera pirateria ca un furt, bun, nu este un furt propriu zis;dau un exemplu, daca aveti o masina X in fata casei, vine cineva si o "pirateaza" aka ii face o copie, iar dimineata o gasesti intacta in fata casei, asta se mai numeste furt?), este un gadget pe care eu din moment ce-l cumpar am dreptul sa fac orice vreau cu el, cum am mai spus, am dreptul sa scot tot din el si sa pun carnati in el.Faptul ca Sony baneaza hackerii care intra pe PSN mi se pare complet logic, daca vrei sa accesezi in continuare acest bonus al PS3-ului, trebuie sa ai consola clean, in felul acesta scapam de Online-Pass, pastram MP un loc fara cheater/exploiteri etc. ; aceasta este parerea mea, nu dati cu parul, am vazut foarte multi useri pe acest forum care condamna pirateria cand ei nu realizeaza ca tonele de mp3-uri si tonele de .mkv din pc sunt luate prin niste metode mai putin ortodoxe....."Live, and let live."