Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
VIP Member
Surse politice: Băsescu s-a �nt�lnit cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa pentru a discuta despre funcţia de premier. Lăzăroiu: Boc e erodat

Preşedintele Traian Băsescu a discutat, joi seară, cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa, nume vehiculat, �n ultimele zile, ca posibil premier �n locul lui Emil Boc, transmite Mediafax, care preia o informaţie furnizată de surse politice pentru Antena3. Informaţia a fost dată şi de Realitatea TV. Sursele citate au declarat că �nt�lnirea s-a purtat pentru a se discuta despre funcţia de premier, Cristian Popa fiind unul dintre numele puse �n discuţie, �n ultimele zile, pentru o eventuală funcţie de premier, alături de Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu şi Călin Georgescu.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, �n legătură cu ideea unui premier independent, că aceasta poate fi o soluţie, menţion�nd �nsă că nu crede că �n coaliţie va exista o susţinere �n acest sens. lol
La r�ndul său, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat joi seara, la postul public de televiziune, că premierul Emil Boc este foarte uzat după ultimul an şi retragerea lui ar putea relansa �ncrederea �n guvernare, ceea ce s-ar răsfr�nge pozitiv şi asupra partidului.lol

Surse politice: B?sescu s-a �nt�lnit cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa pentru a discuta despre func?ia de premier. L?z?roiu: Boc e erodat - Gandul
---------- Post added 18-02-2011 at 06:26 PM ----------
Jandarmul Aurel Trăistaru a găsit o geantă cu 50.000 de euro şi a �napoiat-o proprietarului: �Mi-a fost frică şi să-i număr�

Aurel Trăistaru, un jandarm din T�rgu-Jiu, a descoperit l�ngă maşina sa, aflată �n parcare, o geantă. A deschis-o şi �n ea a găsit 50.000 de euro dar şi c�teva documente din care şi-a dat seama cine pierduse geanta. L-a căutat pe proprietar şi i-a restituit-o.
Jandarmul are un salariu lunar de c�teva sute de RON şi conduce o maşină veche de 15 ani.
Aurel Trăistaru este plutonier la Inspectoratul de Jandarmi Gorj. El a declarat că a fost şocat c�nd a văzut at�ţia bani: "Mi-a fost frică să-i şi număr, erau foarte mulţi. Am �nceput să cercetez geanta şi am descoperit c�teva documente l�ngă bani. Noroc că pe acte era scris numele proprietarului".
�n timp ce jandarmul căuta proprietarul, acesta din urmă �şi căuta geanta.
Jandarmul Aurel Tr?istaru a g?sit o geant? cu 50.000 de euro ?i a �napoiat-o proprietarului: ?Mi-a fost fric? ?i s?-i num?r? - Gandul