Single post: Clubul PlayStation 3
-
18-02-2011 12:25 #11353 SP
Senior Member

Originally Posted by
Erikutzu
1 la citirea discurilor....si la salvari cand treci de la un nivel la altul face un carait(la PS2 il facea cand erau cd urile zgariate sau uzate) aici am cd uri noi...desigilate de mine ...si impecabile! E normal sa faca asa?
mai face zgomot cateodata, nu trebuie sa te ingrijorezi.

Originally Posted by
Erikutzu
2 nu am internet pe el(prin o retea nesecurizata dar slabut 30%) si iin zona (stau in italia) nu este internet ...as dori sa mi iau un USB Stick cu net(gen RDS Stick la noi) ar merge????
ca sa folosestinetul pe stick trebuie instalat un program special.
nu merge pe consola.

Originally Posted by
Erikutzu
3 cand inchid consola....trebuie scoasa si din priza sau lasata asa ?
tv-ul il scoti din priza?
daca da.. atunci scoate si ps3-ul... probabil ca dormi mai linistit 

Originally Posted by
Erikutzu
4 imi mai da eroarea asta cateodata--
80710D23 - Turn the PS3 off for approx. 30 minutes with the power toggle, not standby mode
dau inapoi...si merge incontinuare......ar trebui oprit ca ma anunta ca nu ii convine lui ceva???si sa l las sa se "odihneasca"

acel cod de eroare este in legatura cu conexiunea la net si cu setarile routerului... probabil ca l-ai scris gresit.

Originally Posted by
Erikutzu
5 Fifa 2011 se incarca la inceput greu..adica are 2..3...4 secunde ecranu negru....apoi o ia la "mers" jocu.....
asa... si?

Originally Posted by
Erikutzu
6 Am jocul legat la un LCD HdReady cu cablul lui venit la cutie...daca imi cumpar un cablu HDMI imi va scoate consola 720i pe Tv?ce cablu trebuie....sau ii bun orce cable HDMI?se va cunoaste o diferenta intre ele?orcum se vede destul de clar si cu acesta.
Multumesc de raspunsuri....
doar cu cablu hdmi o sa-ti mearga hd.
normal ca iti trebuie unu... nu vei observa diferente intre diversele cabluri.
mai bine stragi de un tv full hd.