Quote Originally Posted by MonkY View Post
tray: nimeni nu-i pune la indoiala inteligenta sau realizarile. La comportament insa, e inca un copil...
Ca face misto de ei asta nu inseamna ca e copil.Uita-te la Mircea Badea cum se maimutareste si multi il idolatrizeaza mai ca l-ar pupa in dos sa scoate emisiuni de doua ori pe zi.

E diferenta de la cer la pamant in a sparge un iphone si un ps3...Iphone-ul a fost creat sa vorbesti,e telefon...pe cand un ps3 e facut SA TE JOCI deci repet sa te joci adica iti cumperi cd-ul si te joci iar omul spargand acel sistem le-a oferit indivizilor posibilitatea de a se juca fara sa platesti ceea ce nu este corect(desi multi vin cu argumentul ala penibil ca eu nu folosesc jailbrake pentru a juca jocuri de pe net doar sa fac backup-ul sa nu-mi uzez lentila sau pentru nu stiu ce custom player pentru mkv).Daca omul spargea iphonul si oferea posibilitatea sa suni moca in orice tara sau aveai posibilitatea sa iti pui orice soft licentiat(cu bani) fara sa platesti iti spun eu ca si cei de la apple il dadeau in judecata a doua zi dupa jailbrake cu acelasi tamtam care-l fac si sony acum.