Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
Voi pe ce cunostinte va bazati cand spuneti ca PS3-ul o sa scada in vanzari?Eu am dat argumente, clare si la subiect.Vrei PSN?Nu folosesti hacks.Nu vrei PSN?(fiind un bonus al sistemului)Treaba ta.
Poate nu stiai, dar deja sunt servere pirat pt. cei care au consola modata... Asa ca nu mai tine cu "vrei online nu folosesti hack"...
Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
De ce o sa creasca vanzarea consolelor?Multe persoane care nu-si permit sa achizitioneze jocuri lunar/odata la 2 luni etc. or sa-si cumpere aceasta consola cu gandul la modare, insemnand profit pentru Sony.De ce nu or sa scada vanzarile jocurilor PS3?Luam exemplu consolei Xbox360.
Consolele se vand cu profit minim (pentru aproape 2 ani acestea s-au vandut chiar cu pierderi). Banii veneau din software... din jocuri. Cum jocurile se pirateaza, trageti singuri concluzia. Iar exemplul cu Xbox 360 e irelevant. In Romania nu stiu daca sunt 10-15% posesori de Xbox 360 care-si cumpara numai originale (la Wii e si mai grav, cred ca sunt 5% maxim). Restul... se stie! Si acum ca e "liber la PS3", la fel vor ajunge si vanzarile de titluri pe PS3 (repet, in Romania). Asta asa, ca sunt optimist azi

P.S. Cine nu crede, sa arunce un ochi pe aria de Bazar. De cand au aparut hackurile de PS3, din ce in ce mai multi isi vand jocurile originale... Traiasca Hotz...