Acum 30 minute am facut o comanda la Gameshop la produsul Call Of Duty Black Ops Prestige Edition cu pretul 599.90 RON si am aplicat plata cu cardul, iar la comentarii am scris "sper ca e valabila reducerea de 50%, altfel va luati produsul inapoi", iar apoi am citit ce a raspuns RvsS la intrebarea "Daca platesc cu card, presupun ca-mi va debita suma redusa, nu?" si anume "Din pacate, nu. Deci nu se poate plati cu cardul in aceasta perioada. Modificarea se va face de catre colega mea, deci in comanda va aparea suma intreaga. Alegeti plata ramburs in perioada promotiei"
Cum fac sa anulez comanda sau sa le spun ca eu vreau sa am parte de reducerea de 50% pana sa imi trimita produsul? Am sunat la numarul de pe site si nu raspunde nimeni, am sunat de asemena la GECAD ePayment Services iar doamna de la telefon a fost foarte intelegatoare si a spus ca le va trimite un mail in care sa le explice problema, mail care s-ar putea sa fie citit luni dupa ce se da comanda spre mine.
Cum pot sa dau de cei de la gameshop pana luni sa le explic ca eu vreau produsul redus si nu intreg? Sau ce este de facut in cazul de fata?
Ma suna ei la plata cu cardul pentru credibilitatea comenzii sau banii sunt transferati instant catre ei?
Multumesc