Single post: Zvon: Sony nu va mai lansa PS4
-
Banned
Pentru mine daca jocu nu arata bine, are ceva lipsa, nu e complet. De ex, joc black ops in mp, e super misto, dar singer nu sunt f impacat cu rezolutia aia de 600p, pare imaginea prea blur, prea fara sharpnessul si definitia din killzone 3. Iar faptul ca e jucat de milioane, me included, nu inseamna ca toti sunt multumiti de rezolutia f slaba a lui. Un joc cu grafica buna va fi mai apreciat decat acelasi joc cu acelasi story acelasi sunet acelasi fun dar cu grafica slaba. Si fi convins ca sunt foarte multi consolisti care pun pret pe grafica, chiar si aici pe forum.
Nu e OK sa te rezumi numai la grafica,cum nu e OK nici sa tot sustii ca nu conteaza man. Ca daca ar fi asa nu ar mai petrece programatorii sute de ore sa scoata tot din CELL si RSX pentru un aspect vizual deosebit. Grafica, nu e singurul aspect in judecarea unui joc dar conteaza. Si cum am zis, sunt multi care prefera sa joace pe console din mai multe motive dar au cerinte si de grafica frumoasa.

Originally Posted by
MonkY
Pe de alta parte, chiar vreti mai mult decat generatia actuala de engine-uri (vezi Gears of War, God of War, Uncharted, Metal Gear) ? Poate doar sa fie FullHD 60FPS 3D... In rest, eu zic ca ofera mai mult decat e nevoie. Atunci cand gameplay-ul si story-ul este captivant (si sa nu uitam si partea audio), grafica eu zic ca ramane in ultimul plan.
Sincer, nu imi trebe ceva mai bun ca GOW 3 sau Killzone 3, mie personal imi satisfac pe deplin cerintele grafice. M-ar bucura sa le vad in 1080p la 60FPS si cu 4xAA iar pentru mine ar fi un vis. Dar man, asa sa se vada toate
Dar nu' 960x544 cum merge Black Ops pe PS3... mie la rezolutia aia, upscalat pe 127inchi, fara AA, chiar nu mi se pare o imagine frumoasa. Si cu toate astea il joc in MP... inteleji ce zic? Nu conteaza grafica dar daca e, parca e mai bine. E buna rau ciorba si din legume da daca pui cata carne parca are alt gust.