Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
Hello,

se poate implementa așa ceva? (temporar...să vedem dacă are efect):

Sistem de invites am facut la un momemt dat... dar nu prea era folosit si folosea prea multe resurse. L-am dezactivat... dar promit sa mai fac o incercare cand trecem la 4.x
Quote Originally Posted by Dudel View Post
S-ar putea cand dam thanks sa avem de ales din 4-5 motive si sa apara ori scris motivul ori un smiley in momentul in care ducem mouseu deasupra?
De ex cineva o primit 4 thanksuri la un post. Sub post ii lista cu nickurile celor care au multumit. Cand duc mouseu pe primu sa apara "funny" sau . Poate pt al 2lea postul a fost interesant si sa apara "interesting" sau vreun smiley.
Eu m-am gandit la 4 categorii: interesting, funny, helpful, well said. Prea greu/ nefolositor ?... Cateodata dau thanks pt ca-s de acord cu ce-o zis omu' si sa nu mai fac un post "asa zic si io".
Si daca ne gandim ii bun si pt userii care fac posturi de genu: ""; "ai dreptate"; "sa vedem ce-o sa iasa"; "suna interesant".
Cred ca sunt 2 ani de cand tot incerc sa-l conving pe autorul modulului de Thank you sa-l modifice/upgradeze. Daca nu doreste... e ceva mai complicat. Chiar si daca am avea un super programator care sa-l rescrie, nu stiu daca este posibil datorita problemelor de copyright...
Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
propun si eu o modificare la emoticons. nu ": ) )" ci "" sa reprezinte iar vechiul "l o l" sa fie modificat in ": ) )" Nu de alta dar lumea tinde sa le confunde (thank you ymessenger?)
OK, s-a modificat. lol insa a fost "dat afara"