Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
@viezure: da, este sigura, da nu ai nicio problema online. Inainte de ING am avut BCR si, ce sa vezi, n-am avut nicio problema nicaieri online. Si nu am la activ 2 tranzactii. Problema este ca la ING se face conversie la orice plata in orice moneda ai face tu. Platesti lire, nicio problema, convertita in lei, pentru ca ai banii in lei pe card, apoi se face conversia in euro, inapoi in lei. La fel si la euro, platesti euro, convertiti in lei inapoi in euro. Tot ce faci trebuie trecut prin lei, inapoi in euro, chiar daca este o banca straina, tu moneda o ai in lei.

@ShadE: am precizat clar, ca toate aceste mici pierderi sunt pe langa comisionul pentru fiecare tranzactie.

De exemplu la BCR eu aveam mereu de platit cursul BNR din ziua tranzactiei, plus comisionul pentru tranzactia respectiva. Pentru mine a fost tentant ING pentru comisionul mare ce-l acordau pentru contul curent, dar cum acesta a scazut, nu vad sa mai merite afacerea.

Am zis ca sa stie lumea despre cum se face conversia la ei, sa nu ramana surprinsi cum am ramas eu. Nu sunt fan nicio banca, insa pe banii ma duc unde este mai bine.
pfoa...sa nu mai aud de BCR...am avut probleme cu ei...mi-au disparut 70 ron de pe card dupa o plata ptr abonament la WoW...plata care n-a fost confirmata de cei de la Blizzard pe motiv de Sold prea mic...si de atunci am terminat-o cu ei...ba mai mult..cand am vrut sa inchid cardul...eram pe -5 ron...

eu am ales ING si ptr un motiv simplu...nu tre sa stau la coada la ghiseu sa depun bani...totul se face la ATM..si comisioane de depunere 0