Quote Originally Posted by huber_93 View Post
eu deja m-am saturat sa tot astept cand am auzit in vara ca o sa se lanseze in martie 2009 ma bucuram nespus si acuma cand aud ca mai un an si cateva luni , deja m-am saturat de atata asteptat , nu stiu ce o sa aibe atata de facut la el cand o sa dureze in jur de 10 ore asa cum au fost toate pana acuma , jos palaria god of war e un joc bestial dar 3 ani pentru un joc de 10 ore cred ca ar trebui sa fie ceva SF , eu sunt foarte dezamagit . Producatori de la Call of Duty cum pot sa faca jocuri superbe in 1-2 ani .
Call of duty 5 este facut de Treychart (sorry poate il scriu gresit), nu este facut de dev-u lui cod4, deci au avut 2 ani de development, singuru lucru ce or bagat nou este campania, si modu ala online..practic tot la fel joaca vizualu este foarte putin inbunatatit pe orice platforma si 2-3 chesti online in plus ce pot fi bagata printr-un dlc pe psn/xlive.
Un joc asa mare ca si god of war 3, ce lumea asteapta cgi vizuals cere un anumit fond/timp de lucru nu cred ca imediat dupa gow2 developeri sau pus direct pe lucru... ex;Killzone 2 in 2005 traileru a fost cgi dupa 4 ani de development jocu a ajuns sa arate insfarsit ca traileru cgi like.