Quote Originally Posted by Aliosa View Post
Am si eu o propunere, cred ca ar fi bine sa se interzica vanzarea de jocuri promotional copy in aria bazar. Nu mi se pare corect ca anumite persoane sa faca bani din jocuri care se distribuie gratuit, in scopuri promotionale.
Sorry, nu putem deveni politia forumistica... Traim (din pacate sau din fericire) intro piata libera. De unde poti sti de exp. daca persoana care vinde un Promo Copy nu a platit la randul sau pt. acel joc? Sau in cazul unora, care sunt "platiti" in promo copies (de exp. cei care scriu reviews pt. site-uri de-afara), poti sa-i opresti sa-si "monetizeze" castigurile?

Pe acelasi sistem ar trebui sa nu mai dam voie sa se vanda nimic din ce este primit cadou... nimic din ce este oferit ca premiu de catre ConsoleGames. Pentru asa ceva, ar trebui platiti o duzina de moderatori care sa stea sa faca pe detectivii si sa verifice fiecare tranzactie in parte.

Prin urmare, cred ca fiecare e liber sa vanda ce doreste (vezi ebay-ul, unde se vand press release-uri, promo copies, bundle copies, etc.). Important este sa se respecte Regulamentul. Oricum sunt sigur ca vor primi la randul lor ceea ce merita incercand sa vanda asa ceva. Mai exact, nu e fraier cel ce vinde asa ceva, ci cel care cumpara. Dar daca tine dinadins sa detina acel joc indiferent de ce fel de copie este, indiferent de unde provine sau cat a costat... atunci nu putem sa ne opunem.