Observatii

Quote Originally Posted by Razvan View Post
Play-off
1. Razvan (Chelsea) 3-0 roseven (Man. City)
2. roseven (Arsenal*) 1-5 Razvan (Man. City)
*Am fost de acord sa aleaga Arsenal cu conditia de a-l schimba pe van Persie astfel incat sa fie 82 la attack.
Dc eram in campionat, rezultatul se punea, dar roseven era penalizat cu 3 puncte in clasament

Ovidiu, NSNS, MVP-ANY, xslvry, maghear, nutu_98_steaua, micul_, claudiusofo - va rog frumos in campionat sa lasati rezultatele exact asa cum am dat modelul de pe site de la Regulament. Nu lasati rezultatele cu nick-uri de PSN, nu adaugati simboluri, nu taiati spatiile dintre cuvinte, treceti numele echipelor exact ca in realitate sau ca in fifa 11. Organizarea imi ia si asa mult timp din putinul pe care il am la dispozitie pt mine si nu vreau sa stau sa fac corecturi ce pot fi evitate.

Acestea fiind zise puteti incepe sa jucati meciurile pt sezonul 2, nu inainte insa de a citi cap coada cu maxima atentie Regulamentul final de pe site http://fifa11-cg-league.cabanova.com/ . E f putin modificat fata de cel de acum 2 pagini, dar e bine sa fie parcurs. Cui ii e lene sa o faca va suporta consecintele in cazul in care incalca regulile.

Multa bafta tuturor si cel mai important HAVE FUN!!!

Deadline pt prima etapa: joi, 24.02.11 ora 23:00 (pt ambele ligi)