Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3
-
Senior Member
Observatii

Originally Posted by
Razvan
Play-off
1. Razvan (Chelsea) 3-0 roseven (Man. City)
2. roseven (Arsenal*) 1-5 Razvan (Man. City)
*Am fost de acord sa aleaga Arsenal cu conditia de a-l schimba pe van Persie astfel incat sa fie 82 la attack.
Dc eram in campionat, rezultatul se punea, dar roseven era penalizat cu 3 puncte in clasament
Ovidiu, NSNS, MVP-ANY, xslvry, maghear, nutu_98_steaua, micul_, claudiusofo - va rog frumos in campionat sa lasati rezultatele exact asa cum am dat modelul de pe site de la Regulament. Nu lasati rezultatele cu nick-uri de PSN, nu adaugati simboluri, nu taiati spatiile dintre cuvinte, treceti numele echipelor exact ca in realitate sau ca in fifa 11. Organizarea imi ia si asa mult timp din putinul pe care il am la dispozitie pt mine si nu vreau sa stau sa fac corecturi ce pot fi evitate.
Acestea fiind zise puteti incepe sa jucati meciurile pt sezonul 2, nu inainte insa de a citi cap coada cu maxima atentie Regulamentul final de pe site http://fifa11-cg-league.cabanova.com/ . E f putin modificat fata de cel de acum 2 pagini, dar e bine sa fie parcurs. Cui ii e lene sa o faca va suporta consecintele in cazul in care incalca regulile.
Multa bafta tuturor si cel mai important HAVE FUN!!!
Deadline pt prima etapa: joi, 24.02.11 ora 23:00 (pt ambele ligi)