Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
22-02-2011 13:32 #5853 SP
Teraflops
Bun, deci ieri aveam impresia că am rezolvat oarecum problema (pe PM cu Răzvan) pe care o aveam, dar se pare că nu.
Aveam două comenzi, una făcută vineri seara după ce s-a afișat bannerul ghiduș pe site și Răzvan a anunțat că putem �ncepe să comandăm, și �ncă una făcută s�mbătă. �n total 4 jocuri, dintre care unul era CE (SF4). Booon, toate bune și frumoase, aștept ziua de luni să fiu sunat pentru confirmare.
Ieri am fost sunat �n jurul orei 14 �nsă nu aveam telefonul la �ndem�nă, deci n-am putut răspunde. Am �ncercat eu ulterior să i-au eu legătura cu domnișoara de la call center, �nsă �n zadar, nu mi s-a răspuns la nici unul dintre apeluri. �ntre timp am �ncercat să-i explic pe PM lui Răzvan cele �nt�mplate, mi-a confirmat că SF4 CE nu mai este pe stoc, am stabilit să nu mai fiu sunat pentru celelalte 3 jocuri comandate, urmau să fie trimise direct.
Astăzi, surpriză: domnișoara de la call center sună �n jurul orei 11 să mă �ntrebe dacă mai este valabilă comanda făcută s�mbătă și �mi spune că de fapt din cele două jocuri, doar unul mai este pe stoc. Pentru comanda făcută s�mbătă nu a putut să-mi ofere detalii pentru că ... nu s-a ajuns �ncă la ea!
Deci se sună total aleator și fără nici un fel de ordine prestabilită. Există șanse ca Gigel care a comandat ieri să fie sunat �naintea mea, care am comandat vineri, deci practic să primească un joc care trebuia de fapt să plece spre mine!
Lăudabilă inițiativa Gameshop, �nsă total dezastruos felul �n care s-au procesat comenzile.