Quote Originally Posted by Lazarica View Post
E asa deranjant cu tinta aia sau cum ? dar de miscat cum se misca cu move-ul ? merita sau merge aiurea ? dar nu vreau raspunsuri de genul : sunt fan dualshock move e praf...etc. Doar pareri ale oamenilor care au jucat cu move,mersi
Parerile sunt impartite in functie de experienta fiecaruia , de ce ai vrea sa iti spuna cineva ce iti place , incearca sa experimentezi singur.
Dar daca te ajuta : eu mi-am cumparat move din curiozitate si pot sa iti spun din start ca nu sunt un jucator impatimit de shootere, Kz3 e doar o exceptie la care m-am lasat convins de anumite persoane de pe forum "stiu ei care sunt" .
Ca sa revin, iti pot spune ca Kz3 Beta Multiplayer l-am jucat doar cu ds3 (nu aveam move atunci) iar cu move am apucat sa joc doar Demo Singleplayer.
Move este mai fun de jucat decat ds3, mai ales cu
dar este si mai obositor avand in vedere ca toate miscarile le faci din incheietura mainii (si asta in cazul fericit in care joci din scaun in fata monitorului sau de pe canapea in fata televizorului).
Ca si viteza de reactie , cred ca este situational in functie de clasa/arme .
Am citit parerea multora si majoritatea sustin ca ambele au avantaje si dezavantaje ; Ds3 are avantajul mobilitatii mai bune si aparent Move are avantajul preciziei, insa mie nu mi-a lasat impresia ca move ar fi mai precis la "targeting" decat ds3 si iti spun si de ce :
Move are un mic lag imput ( tinta nu se misca imediat cu miscara din controller)
Cand joci cu Move si nu faci absolut nici o miscare (pur si simplu lasi move controllerul jos) o sa observi ca tinta "tremura" . Din acest motiv Killzone 3 nu poate avea deadzone zero pentru ca daca imaginea s-ar misca simultan cu miscarea "crosshair-ului" ( cum se misca la Ds3) , imaginea ar tremura incontinuu si ar fi de nejucat. Poti minimaliza miscarea tintei pe ecran dar nu o sa o poti elimina de tot , asta e.

Move este mai fun , cum am mai spus dar daca e sa imi dau cu parearea in momentul de fata , pot spune ca jucatorii care o sa ii vezi in top o sa o faca cu Ds3.

Daca esti dispus sa cheltui ~350-400 ron pe un set de Move (Move + navigation controller) si joci pentru fun, atunci iti recomand sa iti cumperi.
Arunca o privire la si la
.