Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
22-02-2011 17:51 #5899 SP
Member
am tot urmarit thread-ul in ultimele zile si o sa emit o parere obiectiva si sincera. nu am comandat nimic- nu am avut ce sa comand, ce ma interesa nu era in stoc iar ce era in stoc nu mi se parea tentant din punct de vedere al pretului. asta ca sa nu creada cineva ca am vreun resentiment.
desi laudabila initiativa gs a avut multe lacune, dar nu despre asta vreau sa comentez. este bucataria lor si cu totii stim ca de-a lungul timpului am avut cu ei episoade fericite sau total nefericite si cred ca nu e nimeni pe aici care sa nu ii fi 'blagoslovit' cel putin odata de-a lungul timpului.
ce mi se pare uimitor este modul in care se comporta unii clienti gs. adica am inteles, e reducere 50%, dar multe dintre jocurile din oferta se gasesc pe aici pe forum sau pe site-uri din afara la preturi mult mai bune. in plus in momentul in care s-a anuntat o astfel de promotie era evident ca unii vor ramane pe dinafara. ca ati comandat vineri la ora 7 sau luni la ora 25 nu cred ca are mare importanta. daca ai comandat vineri la 7 un produs care avea o unitate in stoc iar altcineva a comandat la ora 6.59 acelasi produs, ghinion.
daca la jocuri mai pot intelege ca unii va puserati mari sperante, la statueta aia din AC chiar nu inteleg de unde atatia nervi.
dupa ce s-au identificat pe rand vinovatii (basescu, boc, sistemul, gs, operatorii gs, minerii, kratos, etc) totusi ar fi placut pentru noi, cei care urmarim thread-ul asta si din alte motive, sa incetati cu lacrimile. toata lumea stie cum e cand se deschide primul supermarket intr-un oras mai amarat din provincie, deja unii dintre care comenteaza pe aici au inceput sa semene cu aia catarati pe carucioare ca sa ia ultima sticla de ulei putin gaurita de pe ultimul raft din magazin.