Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Dragon Age 2
-
Senior Member
Stim cu totii ca nu prea are rost comparatia DA2-DS, sunt jocuri total diferite, se joaca complet diferit si mananca resursele consolei in mod diferit
O chestie pozitiva fata de DA1 e ca au imbunatatit considerabil modelarea la personaje, tinand cont ca mare parte din timp o petreci purtand dialoguri si pe ecran ai numai close-upuri ale personajelor. In acelasi timp, toate decorurile par acum mai saracacioase, mai stilizate. Sa speram ca or fi in jocul final si zone mai populate si peisaje ceva mai bogate.
In ceea ce priveste combatul, DA1 era cam lent, DA2 e de-a dreptul hack & slash
Macar daca ar fi hack & slash normal, dar inamicii mor atat de greu (in partea a doua a demoului, cand nu ai abilitatile la maxim) incat devine obositor. Ce trebuie apreciat, totusi, e ca jocul are un stil al lui, atat din punct de vedere al graficii, cat si al gameplay-ului. Mi se pare ca rar mai vedem asta in continuarea vreunui joc, adica sa poti spune clar ca Joc2 vine cu ceva cu totul nou fata de Joc1. Din punctul asta de vedere, DA2 depaseste multe alte francize.
O sa trebuiasca sa-l cumpar, nu am ce-i face, trebuie sa vad care e faza cu ze new Flemeth 
---------- Post added 24-02-2011 at 01:21 AM ----------
In ceea ce priveste simplificarea asta a unor elemente de care s-a apucat Bioware-ul, recunosc ca m-a deranjat initial la Mass Effect 2, ca sa-mi dau seama dupa aia ca e de fapt un avantaj destul de mare si-ti permite sa vezi altfel actiunea si povestea jocului.
Stiu ca sunt multi care nu apreciaza eliminarea micromanagementului, si eu stateam o groaza prin meniuri la DA1, sa vad ce mai echipez, ce las pe mai tarziu si ce vand. Zic doar ca s-ar putea ca alegerile facute de Bioware la ME2 si DA2 sa fie facute cu cap, stiu ei ce stiu. Banuiesc ca, din punctul lor de vedere, daca tot investesc ataaat de mult efort in poveste si dialoguri, considera ca gamerul se rupe de poveste de fiecare data cand are de stat prin meniu si de verificat cifre si abilitati. Dupa cum ziceam, la ME2 nu mi-a mai lipsit nimic dupa prima ora de joc, cand deja incepea actiunea adevarata.
Good things come to those who wait