Quote Originally Posted by h0stile View Post

faza cu aimingul m-a enervat si pe mine la inceput (am jucat versiunea de X360 cind a aparut prima oara pe marketplace-ul japonez) insa te obisnuiesti pina la urma. gloantele sunt intr-adevar putine. spilu e sa mai folosesti si cutitu sau loviturile (parca de picior) din cind in cind SI sa nu stai pe loc. eu numai asa am reusit sa trec.
Heheh, asa e si la RE4! Eu nu am jucat demo-ul, insa sunt sigur ca de ex. pe inamicii neinarmati ii faci doar cu cutitu (economie la gloante). Pe cei inarmati, daca le tragi in picior ingenuncheaza sau cad de tot si ii termini cu cutitu sau cu piciorul, daca le tragi in mana cu arma o scapa apoi poti sa ii faci cu cutitu' ... Pt. crowd control: shotgun! Cartusele de shotgun trebuiesc pastrate pentru situatiile stramte si aglomerate! Hehehe, cel putin astea erau strategiile mele la RE4...

Controlul este superb! Ce ati vrea, sa aveti 1000 de gloante si ceva lansatoare de rachete pt zombies? Sau sa va miscati cu viteza ca in Serios Sam? Inamicii sunt zombies, care se misca incet si nu au fire-power (early in the game...). Jocul compenseaza astfel la aming, la strafe, etc. Survival horror = normal characters, not super-heroes, lack of amunition, small places, lots of ugly ememies and Fear! Enjoy the hunt!