Sunt in-game dar am impresia ca au fost putin post procesate in Photoshop. Oricum arata nemaipomenit, nu la numarul de poligoane [desi MW2 e mai low poly decat MOH] ci mai ales la texturi, e ceva ireal.

In poza cu peretele daca scoti oamenii juri ca e fotografie. Ireal cum se vad texturile alea. Speram sa arate cel putin asa si jocul final pe console.

Parerea mea proprie este ca mare parte din exterioare sunt poze reale prelucrate ca sa arate putin artificial peste care au fost suprapuse layere cu caracterele. Arata cel putin prea ireal decorul ala pentru un joc de consola, nu am vazut niciodata pe PC vre-un demo tehnologic cu setari grafice si rezolutii imposibile pentru console sa arate asa.

Uitati-va la poza 2, la schelele pentru antenele parabolice, cat de perfect arata, nici o urma de zgrimturi, la distanta aia, ca sa se vada un obiect asa, ai nevoie de rezolutie imensa, filtre serioase de post procesare si antialiasing foarte mare. Nu cred sincer ca imaginea aia e posibila pe o consola. Spre comparatia penultima poza, aia e ingame, cat de zgrimturoase sunt liniile de curent care se afla la mult mai mica distanta. Iar poza 5, peretele ala nu arata a perete randat toata ziua. Arata mai artificial arma care e in plan apropiat decat peretele care e in plan departat.