Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul iPhone & iOS
-
Senior Member
Hmm.. pai raportat la preturile vanzatorilor consacrati de pe forum.. eu zic ca e o oferta ok. Mai ales pentru cineva /ca mine de exemplu/ care tine sa-si o jucarie d-asta nou-nouta si sigilata
Nu-s tocmai impotriva lucrurilor SH, dar totusi un iPhone parca m-as simti mai bine sufleteste daca l-as lua de nou si l-as desigila eu cu manuta mea. Daca nu investeam o mica avere in Move-related stuff si nu aveam o rata de achitat la master luna asta eu mi-as fi luat o bucata.
La Vodafone cred ca gasesti iPhone 4 cum ai zis tu la vreun abonament ceva.. ca la liber il dau baietii la ~30 de milioane
Nu mai vorbesc de 3GS.. ca e jale si acolo.
Oricum, singura mea speranta e ca pana in mai cand e ziua mea sa scada pretul la un 3GS sigilat /de preferinta neverlocked
/ la 1000 de lei. Daca nu o sa ma reprofilez pe Galaxy.