Single post: Clubul PlayStation 3
-
02-02-2009 21:21 #1202 SP
Junior Member
"Kreigsmari...etc." eu nu sunt de ."specialitate " si cred ca tu nu ai rabdare sa citesti tot ce am postat eu . Daca citesti cu aten. vei obs. ca am specificat ca dupa ce am sters lentila consola a mai func. o LUNA de zile . TU macar ai desfacut in viata ta vreo consola ? Stiu ca afacerea nu dep. de cit de mare gamer esti , CI DE CIT SINGE AI IN ISTALATIE !! sfatul meu este inainte sa postezi citeste tot si ptr toti sa va fie clar: Nu am nimic cu PS3 , sunt un fan PS3 dovada este a 2 a consola PS3 care o am ,ca sistem de operare este o BIJUTERIE !! eu nu duc nici un razboi impotriva PS3 sau 360 . Am cerut ajutor la prob. pe care o am , am ex ca mai cunosc pers. care au avut mortul in casa si nu consider PS3 fiabil in comparatie cu PS2 . "Kreigsmari...etc." nu-i nevoie sa-mi raspunzi la intrebare fiinca stiu ca nici macar nu sti cum sa tii o surubelnita in mina daca tu pui prob. ca ster. lentila am putut sa fac un "scurt " , dar esti un MARE SFATOS SI ACIDIC ! LOL !! s-o tii tot asa poate ajungi presedinte
"Nameless_fear " oare cum ai ajuns la conc.ca ma agit ? Si sa inteleg ca tu devi "AGITAT" cind te joci pe PS3 si te relax . aici ? LOL !!! Multumec ptr sfat man !!!