Single post: Anunturi banari/infractiuni/etc
-
Senior Member
pai am spus in postul anterior ca s-ar aplica unor infractiuni minore tocmai pentru ca astea nu ar fi pedepsite cu ban forever si tocmai pentru ca nu poti sa imparti asa ceva. si teoretic vorbind, in nici un caz nu ai putea sa te trezesti cu asa ceva pentru ca asta ar fi pe baza de voluntariat. daca faci asta o data pentru cineva, asta nu inseamna ca esti cuplat cu el for ever, nu?
ma dau pe mine ca exemplu. nu stiu ce ban a luat Khan, dar daca nu e forever, as suporta o parte din ban time-ul lui. intreb un moderator ce perioada are, mi se spune si atunci pot sa optez pentru a prelua jumatate. dupa ce trece perioada, si pentru el si pentru mine, totul revine la normal. daca Khan greseste inca o data si iar i se da ban, eu pot sa ma decid daca repet asta sau nu. poate consider ca nu a invatat nimic de pe seama primului ban si nu mai vreau. dar poate se ofera altcineva. anyway, stiu ca e mai mult teoretica treaba insa din punctul meu de vedere asa ceva nu ar functiona in realitate pe motiv de frauda. in mediul online insa, nu vad pe nimeni platind pe cineva sa imparta ban-ul cu el, asa ca nu cred ca ar fi probleme din cauza asta. cu toate astea, daca sistemul nu e broke, why fix it? cum a functionat asa pana acum, poate functiona si in continuare. mi-a placut insa ideea lui Ronan si am vrut sa elaborez o posibila, teoretica, solutie, care ar impaca si capra si varza.