Quote Originally Posted by AVoF View Post
Ce ti-e si cu regulile astea, si-n viata sociala si-n cea virtuala.Imi convine mai mult sa vad un user precum Khan cum zice patru stelute decat sa vad 3-4 cretini care abereaza/spameaza/troleaza si nu li se intampla nimic, vezi tu, cu totii trebuie sa respectam reguli, altfel ar fi anarhie, dar deja cand ele nu mai aduc nimic folositor comunitatii le vad nefolositoare.Pacat ca voi, moderatorii gresiti uneori (de putine ori ce-i drept) in aplicarea sanctiunilor din cauza ca sunteti de multe ori prea obiectivi.

Cenzura asta exagerata devine deja obsesiva, nu-s de acord cu injuraturile sau atacurile la persoana, dar daca se face o mica ironie sau mai scapa omul un cuvant, pe care are si bunul simt sa-l cenzureze nu vad ce ar fi atat de grav.Cuvinte ca cele zise de el le auzim destul de des, in societate, in anturaj, mai scapa unuia la servici, si acolo faci la fel? cand scapa unu un cuvant ii zici ca nu e politicos si nu mai vrei sa ai niciun contact cu el? desi omul poate o spusese facand o gluma, nicidecum ca jignire.

Nu vreau sa credeti ca am vreo legatura cu userul Khan, de cand sunt pe forum nu am schimbat o vorba cu el, nici macar nu avem un mod de gandire asemanator, pur si simplu nu mi se pare corect modul in care se procedeaza.
Eu am 8 infractiuni si un ban,toate acestea in 6 luni,Khan din cate inteleg avea +14.Nu iti mai bate tu capul cu ce fac moderatorii.Khan nu trebuia sa foloseasca un limbaj de genul acesta si totusi,trebuia sa mai cenzureze un 'E'.Si de ce nu ti se pare corect? Mie mi se pare simplu. A vorbit urat,a luat ban,se intoarce pe 3 martie.