Quote Originally Posted by AVoF View Post
Ce ti-e si cu regulile astea, si-n viata sociala si-n cea virtuala.Imi convine mai mult sa vad un user precum Khan cum zice patru stelute decat sa vad 3-4 cretini care abereaza/spameaza/troleaza si nu li se intampla nimic
Complet de acord. Nici mie nu-mi plac deloc anumite faze. Am vazut multi useri noi care veneau si tranteau anunturi de genul : "vand ps2 modat si 30 de cduri pirat contacatima la id blabla k sa vb may mult". Si nu pateau nimic, luau warn de 0 puncte sau li se stergea anuntul. Atat ...
Mi se pare mult prea putin pentru ca intr-un singur anunt a incalcat mai multe reguli :
-a scris agramat
-nu a pus pret
-a incercat sa vanda cd-uri piratate

Eu inteleg ca se incearca menajarea userilor noi, intr-un fel e normal sa nu trantesti ban la primul post ca l-ai pierdut aproape sigur pe respectivul user. La fel de bine inteleg si ca un user cu vechime ar trebui pedepsit cand greseste (ca e vechi si ar trebui sa stie regulile). Insa totul se rezuma la ce vor adminii si moderatorii de la forum. Vor useri mai putini, dar de calitate sau vor useri multi, dar agramati, cocalari si smecherasi.

Iar acum vad ca tendinta e spre cantitate si cred ca e pacat, stiu ca voi fi contrazis, dar asa vad eu situatia actuala.

Bine, depinde de fiecare, pe mine ma deranjeaza mult mai tare cand citesc un post de genul "numi merge jocul halo3 simi zice k nu poate citi discu dal am bagat inauntru shi e verbatim d klitate" decat un post de genul lui Khan. Ba chiar posturile alea ma amuza, mai ales ca n-a jignit pe nimeni direct.

In final ramane la aprecierea moderatorilor, care sunt si ei oameni si sunt subiectivi - regulile sunt doar un ghid, fiecare la poate interpreta cum considera.