Single post: Anunturi banari/infractiuni/etc
-
Admin
RaverX: referitor la Khan, e foarte simplu. Nu poti vorbi despre **** **** ***** ***** ***** si alte cuvinte obscene pe un forum curat. Punct. Nu exista loc de interpretari. Exista doar infractiuni pt. asa ceva.
Referitor la aria de Bazar, cu atitudinea "comunista" (hmm, unde am mai auzit asta oare ?!?)... Hai sa-ti spun eu ce se intampla din secunda in care se va permite sa se comenteze pe threadurile altuia. Se va abuza. La maxim. Nici nu va mai exista cuvantul "UP", pentru ca amicii, prietenii si amicii prietenilor si prietenii prietenilor celui care a postat anuntul se vor intrece in a da UP-uri in moduri cat mai "originale". De la "super placa, o am si eu"... pana la orice le trece prin minte...
Si uite asa, din momentul in care se va creea precedentul, aria de Bazar va deveni de necontrolat. Sorry, nu putem lasa asa ceva. Chiar si cu UP-urile... pana nu am introdus automerge-ul la 24H a fost nebunie maxima.
Si pentru ca tot ai facut comparatia cu ebay sau un ziar... intr-adevar, nu suntem asa ceva. Ei nu accepta comentariile insa fac carute de bani. Isi permit sa plateasca o groaza de angajati care sa se ocupe de Publicitate, de moderare, etc... Noi suntem o mana de oameni care nu vrem sa stam 24/7 pe aria de Publicitate. Pentru noi este o arie unde se vind/cumpara/schimba produse si atat. Pentru reviews, intrebari, tweaks & trips, exista zone dedicate.