Quote Originally Posted by MonkY View Post
Referitor la aria de Bazar, cu atitudinea "comunista" (hmm, unde am mai auzit asta oare ?!?)... Hai sa-ti spun eu ce se intampla din secunda in care se va permite sa se comenteze pe threadurile altuia. Se va abuza. La maxim. Nici nu va mai exista cuvantul "UP", pentru ca amicii, prietenii si amicii prietenilor si prietenii prietenilor celui care a postat anuntul se vor intrece in a da UP-uri in moduri cat mai "originale". De la "super placa, o am si eu"... pana la orice le trece prin minte...

Si uite asa, din momentul in care se va creea precedentul, aria de Bazar va deveni de necontrolat. Sorry, nu putem lasa asa ceva. Chiar si cu UP-urile... pana nu am introdus automerge-ul la 24H a fost nebunie maxima.
Ai mare dreptate cu asta, insa oricum cine vrea sa dea up mascat (pt altcineva) o poate face foarte usor cu posturi de genul "care e ultimul pret ?" sau "fa-mi te rog un test cu programul cutare" sau "schimbi cu ... ?", etc, etc, etc. "Nemultumirea" mea era indreptata chiar impotriva celeilalte tabere, care nu vor up-uri de teama de a nu i se critica pretul sau calitatea unui produs.

Cat despre Khan am inteles ideea, am gresit si eu cu asta. Nu e voie cu expresii sau cuvinte neortodoxe, nici macar cenzurate. Asta e, ne conformam. Dar am o rugaminte : fiti neieratori si cu restul infractiunilor (mult mai grave in opinia mea) : comertul de warez, bisnita si violarea limbii romane.