Single post: Marvel vs. Capcom 3
-
Member
Subscriu la Venom 
In alta ordine de idei, Capcom nu dezamageste din nou prin introducerea unui AI ingrozitor de aberant si penibil. Sunt anumite titluri pt profil pe care nu cred ca doar eu le prefer, care se pot obtine doar terminand jocul pe maximum difficulty cu personajul respectiv.
Aici vine impedimentul, AI-ul pe maximum difficulty. Are un stil in asa hal de enervant si aberant, incat nu ai cum sa joci normal, rush bait mindgames whatever, totul este = 0. Si de ce? Pentru ca acest AI cred ca are doua IF-uri in cod. Daca tu nu dai nimic, efectiv sta asa, si vine incet spre tine. Daca dai ceva, sunt 2 cazuri : a) are o miscare cu frame mai mic, o da instant si te sparge cu 1000 hits. b) nu are -> block. Repeat. La infinit. Deasemenea, sta si trage de timp si castiga enorm de des la timp, pentru ca el nu face nimic si daca vrei sa counterezi asta prin turtle si sa il punish pe el, degeaba. Sta acolo in coltul lui si te chip pana se termina timpul.
Este penibil. Cel mai clar se vede asta luand Hulk. Dai H cu super armor, si se vede cum instant da crouch L. Nu dai nimic, nu da nimic. Patetic.
Asa ca pentru cine vrea titluri de finish game on hardest, metoda anti AI este urmatoarea:
1). Timp infinit, eventual si Damage: Highest.
2). Hulk neaparat in echipa
3). Spam Hulk NUMAI cu H S ->combo of choice. Acel super armor trece fix peste penibilitatea de instacounter cu light hit a AI-ului, si si-o ia every time. Pe orice dificultate. Sa joci cu HULK este game breaking pt singleplayer, easy mode si banal.
4). Spam hulk non stop pana la galactus, spam si la galactus pana ramane cu 1 pixel -> switch character of choice, finish game.
5). Send a bag of m _ _ e to Capcom and their AI programmers.
6)...
7) Profit.