Inca un sfat, informati-va bine inainte sa banati.Am primit ban pentru ca postasem la rubrica ''jocuri devorate'' un joc pe care il terminasem, era deja lansat si pe deasupra il cumparasem si in original.Nu am incalcat nicio regula, poate doar orgoliul lui Dj Mo, dand dovada de neprofesionalism banandu-ma.

Jocul respectiv il cumparasem pe contul fratelui meu de Steam, voiam foarte mult sa-l joc in multiplayer, tocmai imi adusese frate-miu calculatorul lui si pe xbox fiind banat nu puteam sa-l joc iar campania, intr-adevar am jucat-o pe consola, in varianta neoriginala insa nu-i dadea dreptul sa ma baneze, nu am vorbit despre pirataterie, nu am dat spoilere, nu am zis ca-l joc inainte de lansare... in concluzie nu am incalcat nicio regula dar dansu se cam juca de-a moderatorul si dadea ban-uri dupa cum i se pareau lui lucrurile.Daca incalcasem vreo regula putea macar sa-mi dea un mesaj si sa ma intrebe si puteam foarte simplu si rapid sa-i dau un screenshot cu jocul sau sa-i explic, dar chestia e ca nici macar nu am incalcat ceva si nu aveam de ce sa-i dau explicatii dar daca m-ar fi intrebat ii explicam limpede si (poate) intelegea.