Nu, nu am acvariu plantat. Am doar o planta, deci nu se pune. Acel Eheim Substrat de care zici, se gaseste pe la magazinele de acvaristica? De mult ma tot chinui sa ajung la Reef, acum am impuls. Vata aia de perlon, tot de pe acolo? Si conteaza ordinea exacta a filtrelor? Adica banuiesc ac buretele trebuie sa fie primul, dar vata si Eheim substrat?
Tot nu mi ai raspuns daca sa scot sau nu filtrul de carbune, sau sa l las, asa deteriorat cum e...
Multumesc inca o data.

---------- Post added 27-02-2011 at 06:59 PM ----------

Am desfacut pompa, am scos filtrul de carbune, si am incercat sa l spal la chiuveta. Oricita apa a curs prin el, tot lasa negreala. Asa ca l am scos de tot si am scos si ciorapul, acum pompa merge numai prin buretel. sper sa nu pateasca numic pina miine la prinz.
Referitor la puiuti, unul mi a disparut, si am vazut cum una din femele a alergat unul din ceilalti. Asa ca am facut in felul urmator: I am izolat, tot in acvariu cu ajutorul unei sticle de apa plata ( sectiune patrata ) careia i am decupat de sus o portiune, pina am adus o cam la inaltimea acvariului, si am dat apoi gauri foarte multe cu un ac. In felul acesta pestii cei mici vor avea exact aceeasi apa ca cea din acvariu pina mai cresc nitel ca sa i pot lasa in "libertate" fara emotii.
Succes tuturor!

---------- Post added 27-02-2011 at 07:19 PM ----------

P.S. Apa s a limpezit de tot acuma