Apare daca jocul are suport oficial ptr controlerul de xbox 360. Sunt curios sa vad si eu cum arata si cum ruleaza pe PS3. Crytek sa laudau ca pe PS3 vom avea framerate mai bun.
Grafic, jocul arata ok pe xbox 360, nimic deosebit, nu e nu stiu cat de grozava grafica, dar nici foarte proasta. Functionala. Crysis nu este nimic altceva decat o demonstratie tehnologica. Vreti sa savurati grafica din Crysis, mergeti pe un PC cu gtx 580 si i930. L-am vazut pe configuratia aia si arata splendid, mult peste versiunea de consola.
Nu cred ca in afara de grafica spectaculoasa pe PC mai e ceva de capu lui. Ma indoiesc ca o sa dea pe cineva pe spate gameplay-ul, story-ul si fun-ul din Crysis 2. Crysis 2 e genul de joc la care grafica face toti banii [grafica atmosfera detaliile] spre diferenta de Motorstorm care are o grafica muuuult mai modesta dar e infinit mai distractiv.
Jocuri gen Uncharted 2 si Killzone 3 au fost / sunt cumparate si jucate peste 70% pentru aspectul grafic deosebit, nebunia de culori de pe ecran si detaliile deosebite ale mediului inconjurator.
La modul general, sunt jocuri la care grafica este functionala, ele fiind foarte fun prin natura lor si sunt jocuri la care grafica contribuie in masura foarte mare la feeling-ul general al jocului. Crysis face partea din a doua categorie. Daca Killzone 3 ar avea o grafica prafuita si modesta nu l-ar cumpara nici un sfert din populatie.
LE: Cred ca Crysis face parte din a treia categorie: jocuri care daca nu ar avea grafica de sa te rupa la retina nu le-ar juca nici draq'. Marturisesc ca am folosit Crysis 1 si Warhead pe post de benchmark-uri, a fost unul din cele mai plictisitoare jocuri pe care le-am jucat. Si din cate vad prin trailere, in afara de supe grafica si atmosfera aia apocaliptica, in afara de a impusca roboti nu faci nimic... sau nu inteleg eu unde e fun-u in toata treaba asta.

Reply With Quote